Testimonials

Acabem d'arribar de Nova York, de viatge de noces. Encara amb la tristor per no poder-nos quedar més dies, la primera expressió que se'ns acudeix és BRUTAL!
El Jordi ens va preparar una estada meravellosa i romàntica per tota la ciutat, a més ens va organitzar el viatge, reservar els bitllets i concertar l'hotel. No només no hi ha cap queixa per la feina realitzada sinó que tot són elogis!
Per començar la tranquil·litat de tenir un gran professional darrere que en tot moment t'informa del que realitza, et recomana les millors opcions i et parla des del coneixement i la passió que té per la feina que desenvolupa. En tot moment teníem el Jordi per tot allò que necessitàvem i vam arribar a Nova York amb 11 increïbles dies per davant.
Les opcions d'oci i culturals que ens va presentar van ser espectaculars i per si no fos suficient, les teníem ja organitzades per zones i dies, amb la tranquil·litat que podien ser modificades en qualsevol moment depenent del temps, les ganes o la improvisació.
Quan algú que n'entén i l'apassiona el que fa, et recomana les millors visites i t'aconsella com desenvolupar-te per un lloc que no coneixes, a més d'estar-ne absolutament agraït, gaudeixes molt més del viatge, aprofites molt més el temps i aprecies els petits detalls que d'altra manera potser passarien desapercebuts.
La Fani i jo no podíem haver tingut un millor inici del matrimoni i ens enduem de Nova York la millor de les experiències i un record inoblidable. Mil gràcies Jordi!
Xavi V. / Fani L.

California-Big Sur (octubre 2017)

Hola Jordi:

El viaje desde Los Ángeles hasta Monterrey que nos organizaste, siguiendo la costa central de California, ha resultado muy gratificante y espectacular. Caminar por los muelles de madera de Santa Mónica, Malibú, Santa Bárbara, Monterrey, etc. me hizo sentir como parte integrante del paisaje. La viveza de las olas del mar Pacifico rompiendo con fuerza en las playas y muelles fue una visión tan impactante que resultaba muy difícil alejarse de ella.

El recorrido por las zonas de grandes extensiones de viñedos en Paso Robles y Solvang fue una maravilla para la vista. La estancia en Solvang con sus típicas construcciones daba la impresión de estar dentro de un cuento y, la posibilidad de hacer una cata de vinos, me dio la oportunidad de disfrutar de los famosos caldos de California.

El final del viaje en la gran ciudad de Los Ángeles, fue la guinda del pastel. Como aficionada al cine, caminar por Hollywood Blvd y Beverly Hills ha sido un sueño de juventud cumplido.

Muchas gracias por todo.

Carme G.

Aquest Octubre, al meu fill feia una exposició de pintura a Los Angeles Califòrnia, i junt amb dues bones amigues vam decidir que no ens voliem perdre aquest fet tant important per nosaltres, total... que vam començar a esbrinar que podíem fer de turisme per aquell lloc, i per coses de la vida vam acabar en mans d´en Jordi, FANTÀSTICA casualitat, perquè va resultar ser un expert, apassionat i alhora gran professional dels viatges i no sols això sinó que  sabia quasi de memòria tots els indrets, anècdotes i ple de dades molt interessants per el nostre viatge. Vam fer la ruta de "Big Sur", com sóc una apassionada de les costes i mars,ell va buscar aquesta ruta, pràcticament feta a la meva mida, Vam aterrar a Los Angeles, i després d'una petita parada a L.A. Per el mati vam començar la ruta amb un cotxe tot terreny preciós.

Primera parada a Sant Mònica, mític indret amb el que vam començar a tenir contacte amb el que seria la tònica general durant tota la ruta, el Pacific i els molls de fusta, Santa Barbara, Pismo Beach, i total la costa de Big Sur amb les escarpades roques, paisatges meravellosos, lleons marins i milers de surfistes com a gotetes negres dins l'inmensitat de les platges inacabables,que produïa el tall de la nostre respiració cada cop que després d'un rèbol apareixia un immés i blau mar amb unes vistes increïbles. Vam viatjar fins a Solvang lloc de vinyes i bodegues.Vam veure la posta de sol a Morro Bay , vam veure passar el tren per el damunt de la platja, practicament tocant els nostres caps al Parque Estatal Gaviota, a Malibú vam veure un exèrcit de surfistes esperant les onades en perfecte formació, A Cambria on vam visitar el Castell Hearst, la bogeria d'un milionari americà i que per uns moments ens va transportar a l'éxplendoró glamour dels anys 50, i altre cop a la costa de San Simeón on centenars de lleons marins feien la migdiada. després la romàntica posta de sol a Morro Bay.. inoblidable tal i com ens va explicar un senyor que passejava per allí, diu que aquest morro te un magnetisme especial que ja van descrubrir feia molt anys als indígenes de aquest indret.De camí a la mítica ruta 17ª ens van trobar la carretera tancada per esllevisaments.... ohhh de primeres ens vam enfonsar una mica, però vam girar cua cap a Cambria i vam acabar a Paso Robles i d´alla al glamorós Carmel, amb les seves mansions i la seva costa Pacific Grove, Lovers Point Park, Lone Cypress,Pebble Beach,en fi... llocs fantastics.. i de camí cap a los Angeles, allà vam fer les turistes, Paseo de la Fama, amb totes les estrelles, Paramount Pictures,Rodeo Drive i finalment l'inaguració de l´exposició del artista de la família.

La selecció d´hotels que ens va fer el Jordi van ser excel·lent, des de el de L.A. un hotel zen que ens va sorprendre molt gratament continuant per tots els lodges durant tot el recorregut, especialmet al de Pismo Big, a mi en va robar el cor, suspès al damunt de un penya-segat amb una platja brutal al final. Una preciositat!!.

El meu record d´aquest viatge es més emocional que pràctic, però gràcies a en Jordi que va saber trobar la esència dels nostres gustos i va dissenyar un viatge fantàstic. Gràcies Jordi!!!!

Montse A.

Agrair-te de tot cor Jordi l'organització del nostre viatge a Califòrnia i Napa Valley.
Donava la sensació que no tindríem el temps suficient per visitar tot el que volíem veure i el que ens havies aconsellat però amb la teva excel·lent planificació i optimització del temps el resultat ha sigut perfecte.
Hem viscut San Francisco i hem gaudit de les seves vistes espectaculars des de Twin Peaks a la passejada pel Golden Gate. El recorregut per Chinatown, Little Italy i les Painted Ladies, Nob Hill i el carrer Lombard.
Gràcies per insistir que visitéssim Alcatraz, ha sigut l'oportunitat de descobrir també Sausalito i reviure tots aquests escenaris que tants cops hem vist al cinema.
Sens dubte tornarem a la luxosa Napa Valley, són moltes les bones vibracions que hi hem tingut, les visites a un parell de les més de 400 bodegues que hi ha,... era com ser a "Falcon Crest". Santa Elena i Calistoga amb les seves botigues. Els matins, quan el cel és net, l'espai sobre Napa Valley s'omple de globus aerostàtics.
Ho repetirem, espero que ben aviat i sens dubte amb la teva, ara, imprescindible ajuda

Nuria F.,