Testimonials

It was an amazing trip with Jordi and a fantastic experience for me on the 22nd of june. I discovered natural spaces around Girona and visited a fantastic wine producer including a wine tasting. I had dinner in a beautiful local restaurant with typical Catalan food. Sometimes I felt like I was in Tuscany. I never thought that the region around Girona or Catalonia is so beautiful and wonderful. I can also absolutely recommend to visit the Teatre-Museu Dalí in Figueres and the Casa-Museu Castell Gala Dalí in Púbol.

Henning W.

"Quan el viatge en petit comitè és també un work in progress, una descoberta conjunta, un experimentar i gaudir alhora, un recerca de la història i de personatges mítics; noves interaccions amb els espais, les persones que hi trobem, els sabors insospitats i els alès de les terres que trepitgem... amb absoluta devoció i respecte.
Totalment recomanable. Repetiré, sens dubte."

 

M. Elena Morató (Barcelona)
Periodista cultural

"Creo que desde que tengo uso de razón que soy fan de Elvis Presley. Ya de pequeña,  cuando padres y amigos viajaban al extranjero y me pedían lo que quería, siempre respondía lo mismo: ¡Un disco de Elvis!

 

Los años me han permitido viajar a Graceland, Tupelo y Nashville en más de una ocasión aunque nunca hasta ahora con un nivel de complicidad y comunión como el del pasado "Tupelo Elvis Festival y las Raíces de la música americana" que organizó Follow your dream tours.

 

Conocer escenarios de su infancia, diferentes casas donde vivió, donde trabajaban los padres, donde se casaron a escondidas o el lugar en que compró su primera guitarra me ayudaron a completar mi puzzle particular de una forma más profunda y emocional.
Gracias por compartir estas experiencias."

 

Consol B. (Barcelona)

Havia posat moltes expectatives en aquest viatge però no va ser com creia. El paisatge em va superar, la llum, la vegetació o la no vegetació van ser com un cop. Tot era diferent al que conec i més gran del què em pensava. La natura pot ser ferotge i alhora pot crear espais espectaculars e irrepetibles.

 

Jordi, t'estic agraïda per que em vas mostrar una part d'un país que estimes i el vas compartir amb nosaltres. El recorregut va estar molt ben pensat i no canviaria l'ordre de cap manera. Quan sovint tanco els ulls per recordar, aquells racons em serveixen per relaxar-me, i estic segura que els Deus que habiten Monument Valley estan agraïts de que estimem casa seva. Vaig cometre un error o potser no. Vaig tastar aquests grans espais i ara en vull més! Yellowstone ens espera!

 

Ah! M'oblidava el recomenar que gaudiu d'una posta de sol. La nostra va ser per sorpresa a la carretera borejant el Pacífic poc després de Big Sur, a les McWay Falls del Julia Pfeiffer State Park i la vaig trobar espectacular.

Ja per acabar, no deixeu de visitar Antelope Canyon. Tan malament que tractem a la natura i ella continua obsequiant-nos amb regals immerescuts."

 

Mª del Mar.