AVANTATGES

El teu viatge serà únic

Adaptem el viatge al teu pressupost, les teves preferències i els teus gustos.

Assessorament personalitzat

A partir d’una entrevista personal, dissenyem el teu viatge ideal..

Consells i recomenacions

Rebrás consells i recomenacions per cada ruta, i si ho vols, podràs disposar d’un guia /company de viatge.

 

QUI SOM?

Viatgers amb experiència enamorats dels Estats Units que sempre hem pensat que els “packs” i “tours” que s’ofereixen en molts indrets no sempre s’ajusten ni de bon tros a la veritable personalitat de cada perfil individual.

QUÈ OFERIM?

 • Atenció personalitzada i tracte acurat, proper i familiar.
 • Garantia de treballar amb Agència de Viatges contrastada i amb anys d’experiència.
 • A partir d’una entrevista personal per tal de definir el perfil individual del viatger, proposem una aventura feta a mida que permet tot tipus de variacions o combinacions d’entre les rutes en les que nosaltres ens belluguem.
 • Cas de ser un viatge d’un grup reduït, la possibilitat de disposar d’un guia / company de viatge capaç de fer-vos el trajecte més fàcil, còmode i atractiu, ajustat al vostre perfil.
  Itinerari adaptat a cada necessitat en funció de pressupost, disponibilitat de temps i d’afinitats establertes.
  Conèixer de primera mà, gaudir i empeltar-se d’escenaris cinematogràfics, musicals i literaris que formen part de la nostra iconografia.
 • Confecció d’una banda sonora personalitzada ideal pel viatge. Conduir per aquests indrets es fa difícil d’entendre sense associar-ho a determinats tipus de música i cançons.
 • Oblidar-se de paperassa, reserves i tràmits burocràtics.
  Consells bàsics i recomenacions a tenir en compte abans de marxar.

FILOSOFIA DELS VIATGES

Conjugar en una sola proposta tots aquells elements que d’alguna manera han condicionat els nostres somnis desperts. No tan sols els paisatges i els indrets naturals com a protagonistes sinó també comptant amb l’influx de la literatura, el cinema, la música i altres disciplines que han contribuït activament a fer-los més reals i tangibles

i

PLANTEJAMENTS

Sense pressions de cap mena, aprofitar al màxim l’estada sabent des d’un bon principi les preferències de cada viatger o grup de viatgers. Qualsevol escenari es gaudeix millor si se’n coneixen els detalls, curiositats o petites històries deixant de banda que després el record obtingut en resulta molt més intens i ple de colors de tota mena.

COM NEIX EL SOMNI?

D’ençà que tinc ús de raó que he sentit veritable fascinació per tot el que envoltava i representaven els Estats Units més enllà del tòpic on tot és possible si un s’ho proposa. Una mena de crida interna que em fa sentir a casa cada vegada que hi poso els peus que no he experimentat…

LLEGIR MES…

TESTIMONIALS

?