Havia posat moltes expectatives en aquest viatge però no va ser com creia. El paisatge em va superar, la llum, la vegetació o la no vegetació van ser com un cop. Tot era diferent al que conec i més gran del què em pensava. La natura pot ser ferotge i alhora pot crear espais espectaculars e irrepetibles.

Jordi, t’estic agraïda per que em vas mostrar una part d’un país que estimes i el vas compartir amb nosaltres. El recorregut va estar molt ben pensat i no canviaria l’ordre de cap manera. Quan sovint tanco els ulls per recordar, aquells racons em serveixen per relaxar-me, i estic segura que els Deus que habiten Monument Valley estan agraïts de que estimem casa seva. Vaig cometre un error o potser no. Vaig tastar aquests grans espais i ara en vull més! Yellowstone ens espera!

Ah! M’oblidava el recomenar que gaudiu d’una posta de sol. La nostra va ser per sorpresa a la carretera borejant el Pacífic poc després de Big Sur, a les McWay Falls del Julia Pfeiffer State Park i la vaig trobar espectacular.

Ja per acabar, no deixeu de visitar Antelope Canyon. Tan malament que tractem a la natura i ella continua obsequiant-nos amb regals immerescuts.”

Mª del Mar.