Acabem d’arribar de Nova York, de viatge de noces. Encara amb la tristor per no poder-nos quedar més dies, la primera expressió que se’ns acudeix és BRUTAL!
El Jordi ens va preparar una estada meravellosa i romàntica per tota la ciutat, a més ens va organitzar el viatge, reservar els bitllets i concertar l’hotel. No només no hi ha cap queixa per la feina realitzada sinó que tot són elogis!
Per començar la tranquil·litat de tenir un gran professional darrere que en tot moment t’informa del que realitza, et recomana les millors opcions i et parla des del coneixement i la passió que té per la feina que desenvolupa. En tot moment teníem el Jordi per tot allò que necessitàvem i vam arribar a Nova York amb 11 increïbles dies per davant.
Les opcions d’oci i culturals que ens va presentar van ser espectaculars i per si no fos suficient, les teníem ja organitzades per zones i dies, amb la tranquil·litat que podien ser modificades en qualsevol moment depenent del temps, les ganes o la improvisació.
Quan algú que n’entén i l’apassiona el que fa, et recomana les millors visites i t’aconsella com desenvolupar-te per un lloc que no coneixes, a més d’estar-ne absolutament agraït, gaudeixes molt més del viatge, aprofites molt més el temps i aprecies els petits detalls que d’altra manera potser passarien desapercebuts.
La Fani i jo no podíem haver tingut un millor inici del matrimoni i ens enduem de Nova York la millor de les experiències i un record inoblidable. Mil gràcies Jordi!
Xavi V. / Fani L.